Bij het opstaan bleef de wind maar gieren en de regen viel met badkuipen uit de hemel. We rekten het ontbijt extra lang want niemand had zin om te vertrekken in de gietende regen. Rond 11 uur minderde de regen en vertrokken de meesten toch op stap. Het was immers maar 35,153 km meer tot aan de Kaap van Fisterra.

Op de middag hield het op met regenen en kwamen er mooie opklaringen. Dit dag-traject is wellicht het mooiste vanaf Santiago. Heel de dag genieten we van een prachtig en gevariëerd landschap, door de bossen, zeer heuvelachtig, maar de laatste kilometers steeds met de zee in zicht.

In de vooravond kwamen we uiteindelijk in Fisterra aan en zochten een privé-albergue waar we minstens 2 nachten konden blijven. We hadden geluk en sliepen 2 nachten alleen, in een zéér rustige straat die amper breed genoeg was voor het plaatselijk verkeer.