Vandaag ’n historische dag … dag 100 sinds ons vertrek op 21 juli. Toen we vanmorgen door het raam keken zagen we dat het niet meer regende … oef, wat een opluchting ! Er stond ’n korte tocht op het programma door mooie eucalyptusbossen. Laat vertrokken niet tegenstaande ik reeds om 5 uur onder douche stond.

Wie dacht dat de laatste 200 kms veel over asfalt verliep heeft het compleet mis. De overheid heeft er de laatste jaren ALLES aan gedaan om de veiligheid van de pelgrims te vrijwaren. De Camino werd volledig hertekend en loopt voortaan langs rustige wegen voor kleine dorpjes en piepkleine gehuchtjes zonder Bars.

Opvallend is dat er de laatste kilometers véél nieuwe gezichten op de weg verschijnen. Niettemin zien we in de Albergue toch nog veel gekende gezichten.

Vandaag dachten aan elke bar iets te drinken, maar we zijn er maar één tegengekomen.